pagina-content
mobile 0493.414.824 info@radolux.be

Schuifdeuren

Nieuwe generatie schuifdeursysteem

ALUMINIUM 

MB77 HS HEFSCHUIF

De beste warmte-isolatie bij aluminium schuif. 

 • Framediepte – 174 mm (2-rail profiel) – 271 mm (3-rail profiel),
 • Bladdiepte – 77 mm,
 • De hoogte van de vleugel
  94,5 – 105,5mm
 • Ug – factor warmte-
  overdracht van het glas
  0,5[W/m2K]
  Uw – factor warmte-
  overdracht van het profiel
  1,0[W/m2K]
 •  
 

PVC

Eko – HST 85  

Energiezuinig schuifdeursysteem, voor grote beglazing met de beste warmte-isolatie. 

Systeem verkrijgbaar in drie varianten: Basic, Standaard en Premium. Als enige kan HST worden ingebouwd met aluminium Aluskin-opzetstukken.

 

VEILIGHEID:

De HST 85-hefschuifdeuren zijn standaard voorzien van uiterst veilig beslag. Iedere deur is aangevuld met twee anti-inbraakbouten.

TOPKWALITEIT in pvc: Liefst 197 mm breed 

  

1.09
 
1-2
aantal rails
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MB 77 HS - HEFSCHUIF ALUMINIUM
HST 85 pvc hefschuif
 • MB 77

 • De glazen hef- en schuifdeur is een garantie voor optische vergroting van het interieur en invulling van natuurlijk licht. Dankzij de passende constructie van profielen, betekenen deuren die zijn gemaakt op basis van het MB-77 HS-systeem ook volledig thermisch comfort en gebruiksgemak.

 • De gebruiker krijgt de mogelijkheid om een van de vele beschikbare deursystemen te kiezen . De frames zijn verkrijgbaar in twee varianten – dubbelwandig en drie rijen . Duurzame en slanke profielen maken de constructie van laagdrempelige deuren mogelijk met een vleugelgewicht tot 400 kg, hoogtes tot 3,2 m en breedte tot 3,3 m.

  Het systeem wordt gekenmerkt door een gesloten vorm van glaslatten. Voltooid met anti-burgerlijke details, zorgt het voor verhoogde anti-inbraak eigenschappen. Permanente woningen zijn mogelijk met glas dat rechtstreeks in het deurkozijn is geïnstalleerd.

  MB-77 HS heeft aanvullende oplossingen waarmee u zelfs de meest complexe structurenkunt bouwen . Naast de vaste beglazing in het frame, kan hier de hoekverbinding of het 3-rail frame worden vermeld.

  Schuifdeuren op basis van het MB-77HS-systeem kunnen volgens zeven schema’s wordenverplaatst 

 •  

Deuren die worden gemaakt op basis van het MB-77 HS-systeem moeten worden uitgerust met mechanismen die de werking ervan vergemakkelijken – HS Master- aandrijving en snelheidsbegrenzer .

 

De HS-Master-aandrijving is een garantie voor comfort . Ongecompliceerde en moeiteloze bediening van hef- en schuifsystemen wordt gegarandeerd door een moderne aandrijfunit die past in bestaande schuifbare hardwarecomponenten. De gebruiker krijgt de mogelijkheid om de serviceoptie te kiezen – schakelaar, afstandsbediening, deurklink met dubbelzijdige push-and-go service. Voor installatie in flats, particuliere woningen, hotels, ziekenhuizen en openbare instellingen. Gefabriceerd volgens DIN 18025 . Gebruikt in “Constructie zonder belemmeringen”. Vele keren getest en positief beoordeeld door DEKRA .

Snelheidsbegrenzer Snelheidsbegrenzer voorkomt aan de andere kant het versnellen van zware vleugels, en voorkomt zo verwondingen aan mensen, dingen in de buurt of zelfs de structuur van het gebouw. Het is de moeite waard om het te monteren, vooral in de deur, die wordt gebruikt door kinderen of ouderen. Op het moment dat het hef- en schuifelement met hoog gewicht wordt geopend of gesloten, wordt de vleugel actief gedispergeerd. Het versnelt en krijgt kinetische energie, die moeilijk opnieuw te verminderen is. Op dit moment is de beste oplossing om de snelheidsbegrenzer te installeren. Dankzij het garanderen we niet alleen comfort , maar ook gebruiksveiligheid .mb

Can We Help You With Your New Windows And Doors?

Our craftsmen are at your service to help you.